Lukijat

maanantai 31. lokakuuta 2011

Viisi sanaa

Sain Jokivarren Maaretalta viisi sanaa, hauskaan sanaleikkiin joka kiertää blogeissa.

"Siis sille, joka haluaa, minä annan viisi sanaa/asiaa, jotka miellän sinuun ja sinun tulee kommentoida noita sanoja blogissasi ja toivon spontaania kommentointia. Ei mitään snobbailua, eikä harkintaa, vaan antakaa palaa. Ja kukaan ei saa loukkaantua, vaan homma otetaan leikin kannalta. Jos en tunne henkilöä ollenkaan, joka tähän mukaan haluaa, sanat voivat olla ihan mitä sattuu ja sitten vain niistä kertomaan. Rohkeasti."
 
Tuli 
Tulella ei saa leikkiä... ei tietenkään.
           -Ei saa "tuohustaa", pojat!!
           -Äiti, miks sie sitte saat?? :)
Pidän tulesta, sen kauniista kuvioista, väristä, sen lämmöstä, myös sen vaarallisuudesta. Tulta voisin tuijottaa vaikka kuinka kauan, kameran kanssa tai ilman, seurassa tai ilman.

Virta
Valtavirta, uinko siinä..? Olen reilu kolmikymppinen, kahden lapsen äiti, naimisissa 13 vuotta, vakituisesti töissä päiväkodissa.. Harrastan liikuntaa erimuodoissa, valokuvausta, karaokea, luen paljon, retkeilen luonnossa.
Juu-u, kuulostaa siltä että uiskentelen ihan virrassa ;) Mutta mikäpä tässä, kaikki hyvin =)) 

p.s. en pukeudu valtavirran mukaisesti ;)

Tiibet
♥Tiibetinspanieli♥
Kaksi pientä "lattiamoppia" -veljeni mielestä- asusti lapsuudenkodissani monta monituista vuotta, antaen nuoruuteeni paljon iloa ja voimaa. Ystäviä jotka huolehtivat minusta monesti enemmän kuin mie niistä :)
Tällä hetkellä katselevat perääni pilvenreunalta.

Voimaantuminen
Siihen voi oppia, opetella ottamaan voimaa ympäriltään. Arjesta, pienistäkin onnenhetkistä, ystävän kanssa keskustelusta (joskus myös ihan tuntemattomankin kanssa), valokuvauksesta, liikunnasta, kirjoista, luonnosta....
En tiedä pitääkö olla "rikki" ennen kuin voi voimaantua... ei oikeastaan, mutta varmasti kaikilla meillä on omat haavamme, jotkut syvemmällä, jotkut ihan pinnassa.

Hento
"Hento kuiskaus pimeässä, se pyytää viereeni vielä jää..."
"Viimeinen lento, niin hieno niin hento..."

Jos haluat minulta sanoja, kerro siitä kommenteissa :)

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Hienot sana"selitykset" ja upeat kuvat.

maaretta kirjoitti...

Hauska miten sanoilla on eri merkitys eri ihmisille. Mielenkiintoista oli tuo sinun virta-sanaan liittyvä pohdinta valtavirrasta ja että sanasta Tiibet voi tietenkin ensimmäisenä tulla mieleen koiramuistot. Hento-sanasta ajattelin itsekin tuota samaa Dave Lindholmin hienoa kappaletta "Hento ote"...Mukavat tarinat loit noista sanoista!

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Samaa mieltä Maaretan kanssa, mielenkiintoisen erilaisia merkitykset tosiaan ovat. Tällä kertaa hivenen erilainen postaus, mukavaa...:)