Lukijat

lauantai 10. marraskuuta 2012

Myrskyää, mutta onneksi vain ulkona :)
Mie en ole ulkona kuvannu nyt ollenkaan, koska aina ko on hyvä ilma, ja aurinko paistaa, olen ollu töissä... Sisällä onki sitte pimeinä iltoina kiva touhuta, vaikkapa tuommonen "kynttilälyhty".

Vatsakipujen osalta on kans vähän myrsky laskeutunu. Kävin tiistaina paksusuolen tähystyksessä, eikä kipuiluihin löytyny muuta syytä kuin ehkäpä ärtyvän suolen oireyhtymä. Hyvin yleinen juttu, kiusallinen, ikävä, mutta sen kanssa oppii pärjäämään. 

Tai no, löyty sieltä myös epäilyttävä varjostuma, jota lääkäri epäili endometrioosin uusiutumisen aiheuttamaksi... Sitä sitten kai tutkitaan loppukuusta, kun menen sen alan lääkärille. Oikeastaan en ole hermostunu tuosta aiheesta, vaikka aikoinaan koin eräänlaista helvettiä taudin kans. Nyt kivut ei ole mitään entisiin verrattuna, joten minun puolestani sielä olkoon ihan rauhassa :)

Minusta tuntuu että tuota tutkimusta edeltävä tyhjennys helpotti myös vatsan toimintaan, parempaan suuntaan. En tiedä onko siinä perää, mutta helpompaa on nyt ollu. Voihan se olla psyykkistäkin, ko nyt kuitenki selvis ettei suolistossa mitään vakavaa ainakaan ole...

Ja esikoinenki on saanut mopokorttinsa, ja innoissaan ajelee pakkasista tai sateista piittaamatta :) Vanhemmat istuu kotona käet kyynärpäitä myöten ristisä, ettei sattus mittään ;))

Ihanaa viikonlopun jatkoa, ja ennenkaikkea huomista Isänpäivää

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Hyvä, että sisuskalut ovat kunnossa.
Hieno valosydän! Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo sydän :)