Lukijat

lauantai 19. marraskuuta 2011

Onnellisuus...

Nyt se on mulla; Pentax K-r, objektiivilla 18-55mm !!!!! Vihdoin ja viimein ensimmäisen järjestelmäkamerani hankkiminen tuli mahdolliseksi :)) Jesss!!

Olen niiiiin onnellinen, ja jännittää ihan mitä kaikkea tuolla voi saada aikaseksi kun sen käyttöön perehtyy!! Tässä ensimmäiset koeotokset, sen jälkeen kun sain RAW-tiedostotallennuksen kytkettyä pois päältä ;) Ensin kaikki kuvat oli koneella jos jonkivärisiä, mutta onneksi on ohjekirja ;)7 kommenttia:

Eko kirjoitti...

Non...niin...
Sieltähän höytyy heti ihan mukavaa kuvausta.
Niitä säätöjä kamerassa on aivan liikaa. Kun niiden kanssa pääsee sinuiksi ei se järjestelmä kameran hallitseminen kovin vaikeaa oo...
On siinä myös se 'auto'-mahdollisuus.
Pitelet sen siinä käden ulottuvilla yölläkin ja aina herätessä käteen ja ei muutako kuvaamaan.
Huomaat että pian olet 'järkkäri-mestari'.
Nämäkin tulokset näyttävät valinnan olevan aivan oikeaan osunut.
Hyviä kuvaus hetkiä...

Kiki kirjoitti...

Hienoja kuvia heti alkuun!

Mulla ei vielä ole järkkäriä, olen kovasti kyllä miettinyt hankkimista. Voitko jatkossa pikku hiljaa kertoilla, miten se eroaa hyvästä pokkarista? Ja opettelustasi sen käytössä?

Arnoya Ari kirjoitti...

Onneksi olkoon, hyvältä näyttää.

Iiris kirjoitti...

Onnea uudelle kameralle! Itse hankin ensimmäisen järkkärini elokuussa ja ahkerasti sitä onkin sitten käytetty ja opeteltu! =)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Jess, uusi lelu ja ympärillä alituiseen muuttuva luonto. Ei paljoa parempaa yhdistelmää vain löydy. Mielenkiintoisia ja nautinnollisia hetkiä uuden kameran kanssa...:)

-Asta- kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hyvältä näyttävät ensimmäiset otokset.

Taiteelliset eväät kirjoitti...

Onnittelut! Ei sitä RAWia kannata hylätä se on itseasiassa ihan hyvä, pelasti joskus omat kuvani kun olin laittanut väärät asetukset kameraan, ne asetukset voi tietokoneella sitten muutella.