Lukijat

tiistai 13. syyskuuta 2011

Viikon parhaat :)

Kokosin viimeviikon "kuvalliset tapahtumat" tähän postaukseen, "päiväkirjaksi" jälleen :) Kiitos äitille ja isälle että saahaan poikien kans olla teiän elämässä taas mukana ♥ Monet elämykset ois jääny kokematta ilman teitä...

Ja kiitos ystäville jotka rohkasi minua hakemaan näinki aikusena opiskelemaan; nyt on hakemus naputeltu. Ja kiitos myös itselleni että olen rohkea ja uskallan tarttua haasteisiin :)

9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia taas kerran ja hieno idea tuo pikkukuva ison kuvan sisällä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä syksy on sit kaunis,ainakin sinun kuvissasi, miten kuvat laitetaan tuolla tavoin, annatko ohjeita, ne on kauniisti laitettu.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja kauniisti pantu esille.

  VastaaPoista
 4. Kauniita syksyisiä hetkiä, hienosti esille aseteltuna. Hyvä, että olet ollut rohkea ja hakenut kouluun. Liian usein jäämme miettimään, uskaltaisiko vai ei. Kituutetaa työssä jossa ei viihdytä, väsytään ja kärsitään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ystäväiseni taas kehuistanne :)

  Kuvat olen laittanut Photo Scape-ohjelmalla joka on ilmainen. Siellä semmoinen kohta kuin "sivu" josta löytyy erilaisia malleja yhdistellä kuvia.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita ja syksyisiä tunnelmia, pikkukuvat piristävät kivasti. Upeaa, että tartuit toimeen ja menet vielä opiskelemaan. Jos olisin vähän nuorempi, menisin itsekin opiskelemaan, toiveammattini olisi valokuvaaja:)

  VastaaPoista
 7. Kivasti laitettu kuvat näytille! Syssy on tullu.

  VastaaPoista
 8. Hyvä ideointi, kuvaus ja toteutus.

  VastaaPoista
 9. Näin, muut jo ovat kommenteissaan sanoneet saman, jota olin itsekin kirjoittamassa. Hyvä idea, syksyn maalaamia kuvia hieno kuvasarja...:)

  VastaaPoista

On joka kerta yhtä ihana yllätys kun huomaan uuden kommentin blogissani; kiitos siitä :)

Jos sinulla ei ole tunnuksia, klikkaa "Nimi/URL-osoite". Tuon url-kentän voi jättää tyhjäksi.