Lukijat

sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Blogihaaste 😍

Kiitos Jasmin haasteesta; eli hĂ€n pyysi minua listaamaan lukemiani blogeja jotta muutkin saisivat luettavaa!

Ensiksi on myönnettĂ€vĂ€ ettĂ€ vĂ€hemmĂ€n olen lueskellut nykyisin blogeja, lĂ€hinnĂ€ katsellu kuvia. Kuvat kertoo niiiiin paljon kuvaajasta ja hĂ€nen arvoistaan ja elĂ€mĂ€stÀÀn. Luen toki tekstejĂ€kin, mutta niissĂ€ tĂ€ytyy ehkĂ€ olla juuri minua kiinnostava aihe, ettĂ€ tulen lukeneeksi kokonaan. Toki on blogeja joissa onkin enemmĂ€n kuvia kuin tekstiĂ€,  ja juuri niitĂ€ seurailen.

Uudet blogit on minunki listaan tervetulleita, ja niinpĂ€ aloitankin listauksen semmosesta 😊

Pieni lintu kirjoittaa blogissaan sisustusjuttuja ja yllĂ€pitÀÀ MakroTex-kuvahaastetta, jonka myötĂ€ blogiin löysin tieni. Kauniita kuvia, seesteinen tunnelma ja nykyaikaisia linkkejĂ€ Pinterestiin ym.

Esko kirjoittaa blogissaan lĂ€hinnĂ€ arjestaan, ja kuvat ovat pÀÀosassa. HĂ€n on pitkĂ€n linjan kuvaaja, ja laittaa postauksen pĂ€ivittĂ€in. HĂ€nen bloginsa on tullut tutuksi jo silloin kun itse vuosia sitten aloitin blogimaailmassa.

 Seita kuvaa uskomattoman laadukkaita ja taidokkaita valokuvia reissuiltaan luonnossa, ja kertoo niistĂ€ niin elĂ€vĂ€sti ettĂ€ lukijakin pÀÀsee retkelle halutessaan. Seita on myös pitkÀÀn seuraamiani blogeja. 

 6123tampere on geokĂ€tköilysivusto, jota seuraan myös ahkerasti. GeokĂ€tköily on kiinnostanut minua noin kolmisen vuotta, ja tĂ€mĂ€n sivuston kautta olen sen saloihin opetellut.

Lueskelin vĂ€hĂ€n jo tuota Jasminin omaa blogia, ja taidanpa senkin seurattavien listaan napata 😍 Kadehdittavan rehellistĂ€ kertomusta omasta elĂ€mĂ€stĂ€, kera taidokkaiden valokuvien. Taidan myös samalla siivota listaani vĂ€hĂ€n, koska nĂ€köjÀÀn joitakin blogeja ei ole pĂ€ivitetty vuosiin 🙃

Loppuun vielĂ€ tĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n kuulumiset omasta arjesta. KĂ€vĂ€stiin joen toisella puolen muistelemassa vielĂ€ vuosi sitten niinkin tuttua kotimaisemaa. KyllĂ€ oli Nooralleki vielĂ€ tutut paikat ja hajut đŸ¶

Pikkureissun jĂ€lkeen vielĂ€ grillattiin 😋



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

On joka kerta yhtÀ ihana yllÀtys kun huomaan uuden kommentin blogissani; kiitos siitÀ :)

Jos sinulla ei ole tunnuksia, klikkaa "Nimi/URL-osoite". Tuon url-kentÀn voi jÀttÀÀ tyhjÀksi.