Lukijat

torstai 11. huhtikuuta 2013

Lumpeenkukka

Lumme 4.2. - 1.3.
Lumme viihtyy tyynissä vesissä. Kun aurinko paistaa lämpimästi sen suojaisaan lahdenpoukamaan, lumme hehkuu ja pursuu elinvoimaa.
Melko mitätönkin puhuri saa sen suuret lehdet värisemään huolestuneesti ja myrskyssä lumme vetäytyy kiertyneiden lehtiensä suojiin odottamaan tyventä.
Lumme ei kuitenkaan tyydy nököttämään paikallaan. Se kasvattaa pitkän, jäntevän varren, jonka avulla se voi kurkotella paljon kotoisia pohjavesiä kauemmaksi. Sitä utelias lumme tekee ahkerasti.
Lumme tarvitsee muutoksia ja jännitystä. Jos vesi "lammessa" ei vaihdu, lummeihminen tylsistyy, lihoo ja muuttuu happamaksi.
Toisaalta lumme on hyvin varovainen. Joskus se löytää todellisen onnensa vasta, kun joku ulkopuolinen tuuppaa sen vieraaseen lampeen.
Lumme rakastaa mukavaa elämää, kauniita esineitä ja hauskoja hullutuksia, mutta vaikeatkaan tilanteet eivät sitä murra.
Pinnalliselta vaikuttava lumme on perusluonteeltaan empaattinen vakavikko. Hänellä on taipumusta ottaa turhiakin huolia ja hän ehdottomasti murehtii kaikki asiat etukäteen.
Rakkaudessa lumme on romanttinen täydellisyyden etsijä. Siksi hän rakastuu harvoin, mutta kun oikeat kemiat kohtaavat, syttyy kestävä roihu.

3 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Mites, onko tuo lummetatuointi sinun olkapäässäsi?

Hyvä tavaton sentään, olen käynyt muutaman kuukauden ajalta kuviasi läpi ja pitänee mahduttaa kommenttini melko taloudellisesti, etten täytä koko kommenttitoosaa sanoillani.

Voi taivas, sukat menivät minulta aivan sekaisin tuijotellessani tulikollaasiasi maaliskuun 24. päivältä. Miten kauniisti oletkaan kuvannut jäätä Kukkolankoskella Veden äärellä-postauksessasi.

Kurkistus-kuvassa on juuri niitä elementtejä, joita löytää omiin kuviini. Sinä vain onnistut niin paljon paremmin sekä tunnelman luomisessa että sommittelussa. Kukkolankosken kauniin utuiset kuvat helmikuussa, saivat minut aivan sekaisin, niin ja myös pitsini...:)

pepita kirjoitti...

Tatuointi on kaunis, kun niitä ei ole liikaa.

Jaana kirjoitti...

KIITOS Pitsit sekaisin kommentistasi.... minunkin sukkani alkoivat pyöriä jaloissa ennennäkemätötntä tahtia kun luin kommenttisi kuvistani ;)
Ja kyllä, ensimmäinen tatuointini siinä kuvassa komeilee. Maanantaina se laitettiin, ja silloin myös kuvattu :)