Lukijat

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Neuvoja pliis :)

Apua... Onko se niin että kuvan pisin sivu pitää olla alle "jotain" niin voin edelleen ladata kuvia tänne ilmaiseksi?
 Kun ei nuista ohjeista oikein ottanu selvää... 
Nämä kuvat ovat kooltaan n.900 ja n.600 pisimmät sivut, ja ne tupsahtivat vielä ilman herjausta :)

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Katsoin nuo sinun postaukset ja vertasin omia. Olen postaillut n.100 enemmän ja kertaakaan ei vielä ole tullut ilmoitusta täyttymisestä. Omien kuvien pisin sivu on skaalattu 900, sinulla on joko pienempiä tai saman kokoisia. Vanhassa blogi pohjassa näkyi, kuinka paljon on tilaa jäljellä, nyt ei löytynyt koko tietoa.

Jos se vain herjaa, yrittää saada sinut maksulliseen palveluun.
Löytyisipä joku viisas ja selvittäisi asian, itseänikin kiinnostaa, miten pitäisi toimia, että blogi pelaa mahdollisimman kauan tällä paikalla.

Tiitsa kirjoitti...

Minulla näkyy koko ajan tilanne siitä kuinka paljon tilaa on jäljellä. Kun lisään kuvia blogiin lisään ne Picasan kautta, eli lataan kuvat ensin tuonne verkkoalbumiin. verkkoalbumin sivulla näkyy sitten se kuvatilan määrä.
Muistaakseni se oli 800 pikseliä pisin sivu kun vielä menee niin ettei kuluta kuvatilaa, mutta tuntuu aika pienelle koolle. Sen jälkeen kuva vie aina 1 megan.
Ei se maksullinenkaan pahalta vaikuttanut, muutaman euron vuosi ja tilasta ei tarvitsisi huolehtia. Itse saatan valita sen sitten aikanaan. Kerran blogia vaihtaneena ei sekään oikein innosta enää.

Tarja kirjoitti...

Niin meinasinkin tuosta Picasasta kirjoittaa, itse käytän myös sitä ja huomasin siinä sen tilalaskurin. En laita erikseen niitä Picasan kautta, ne vain jotenkin sujahtavat sinne, kun olen tuon Picasan ladannut koneelle. Nyt kun joutui hieman pähkäilemään näitä postaus juttuja, niin kävin myös tarkastamassa tila koon ja en ole vielä puoliakaan käyttänyt, joten kyllä tässä näin mennään ainakin pari vuotta,-uskoisin.