Lukijat

tiistai 13. syyskuuta 2011

Viikon parhaat :)

Kokosin viimeviikon "kuvalliset tapahtumat" tähän postaukseen, "päiväkirjaksi" jälleen :) Kiitos äitille ja isälle että saahaan poikien kans olla teiän elämässä taas mukana ♥ Monet elämykset ois jääny kokematta ilman teitä...

Ja kiitos ystäville jotka rohkasi minua hakemaan näinki aikusena opiskelemaan; nyt on hakemus naputeltu. Ja kiitos myös itselleni että olen rohkea ja uskallan tarttua haasteisiin :)

9 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Upeita kuvia taas kerran ja hieno idea tuo pikkukuva ison kuvan sisällä.

pepita kirjoitti...

Kyllä syksy on sit kaunis,ainakin sinun kuvissasi, miten kuvat laitetaan tuolla tavoin, annatko ohjeita, ne on kauniisti laitettu.

sirpa kirjoitti...

Kauniita ja kauniisti pantu esille.

Valokin värsyjä kirjoitti...

Kauniita syksyisiä hetkiä, hienosti esille aseteltuna. Hyvä, että olet ollut rohkea ja hakenut kouluun. Liian usein jäämme miettimään, uskaltaisiko vai ei. Kituutetaa työssä jossa ei viihdytä, väsytään ja kärsitään.

Jaana kirjoitti...

Kiitos ystäväiseni taas kehuistanne :)

Kuvat olen laittanut Photo Scape-ohjelmalla joka on ilmainen. Siellä semmoinen kohta kuin "sivu" josta löytyy erilaisia malleja yhdistellä kuvia.

Manteli kirjoitti...

Todella kauniita ja syksyisiä tunnelmia, pikkukuvat piristävät kivasti. Upeaa, että tartuit toimeen ja menet vielä opiskelemaan. Jos olisin vähän nuorempi, menisin itsekin opiskelemaan, toiveammattini olisi valokuvaaja:)

Leenamarketta kirjoitti...

Kivasti laitettu kuvat näytille! Syssy on tullu.

Ari kirjoitti...

Hyvä ideointi, kuvaus ja toteutus.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Näin, muut jo ovat kommenteissaan sanoneet saman, jota olin itsekin kirjoittamassa. Hyvä idea, syksyn maalaamia kuvia hieno kuvasarja...:)