Lukijat

maanantai 9. toukokuuta 2011

Ideoita??

Mietiskelin tuossa kun olin nukahtamassa yövuoroa edeltäville päikkäreille... että mitenkä voisi omaa kommentoimistaan "kehittää". Olisko joku haaste, missä vaikka valittais/arvottais blogi mitä kommentoida joka postaukseen kuukausi/viikko...? 
Tuossa vaiheessa nukahdin, mutta nyt tuli taas ajatus mieleen :) Olisko SINULLA joka juuri blogissani vierailet, ideaa tämmöseen haasteeseen/toimintatapaan miten kommentoida enemmän?? Kuitenkin monessa blogissa tulee paljon ajatuksia mieleen, muttei aina, läheskään, tule kommentoitua.
 Laittakaa tekin aivonystyrät töihin, koska olen ihan varma että tätä on muutki pohtineet ;)

5 kommenttia:

Pehmyt piirto kirjoitti...

Enpä tiedä miten tuota kommentoimista voisi aktivoida. Itsellä tulee vierailtua blogeissa, mutta se kirjoittaminen tahtoo monesti jäädä. Joskus sen kommentin kirjoittaminen on tosiaan vaikeaa, vaikka mieleen nouseekin niitä asioita kuvaa katsoessa ja tekstiä lukiessa.
Jospa vain laittaisi sanan pari, riittäisikö se tai vain jättäisi"puumerkkinsä".
Tässä nyt paljon ideaa ollut, sellaista pohdintaa paremminkin.

Ulla Tuomela kirjoitti...

Tätä kannattaa kehittää ja miettiä, olen katsellut Kuvia/makro-torstai- tai -keskiviikko, tai mikähän se oli:-) Vaikutti kivalta, mutta en tutkinut tarkemmin, miten siihen lähdetään tai voi lähteä mukaan... Ja riittääkö aikakaan olla aina valmiina haasteeseen.

Tiitsa kirjoitti...

En tiedä, toki kommentit ovat mukavia, ne ovat se suola tässä bloggailussa, mutta... en kylläkään pidä niiden kalastelusta. Toivon ja uskon siihen että kommenntti kirjoitetaan silloin kun se itselle sopii, ei sitä aina jaksa.
Noita haasteblogeja on monia, en ole enää ollut niissä mukana, koska aika ei riitä ja muutenkin hiukan tökkii.

Jaana kirjoitti...

Kiitos ajatuksistanne :) Haasteet todella ovat aikaa vieviä, ja niihin "sitoutuminen" voi alkaa tökkiä... Itsellänikin.

En miekään kommentteja haluais alkaa kalastelemaan, vaan antaa kommenttejani enemmän muille ;)

Tiitsan sanat "Toivon ja uskon siihen että kommenntti kirjoitetaan silloin kun se itselle sopii, ei sitä aina jaksa" osuivat aika hyvin näihin minun pohdinotihini =) Näin mieki oikeastaan ajattelen...

Ari kirjoitti...

Heh juuri niihän sinä teit kysymykselläsi, ihmettele maailmaa avoimin mielin ;)